Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΣΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ

Έξω από την εξώπορτα του σπιτιού, που εξυπηρετεί τόσο τους πεζούς όσο και το αυτοκίνητο της οικογένειας, παρκάρει βαν ΜΚΟ που ανοίγει το πορτ παγκαζ και ξεκινάει να κατεβάζει εξοπλισμό για να ταίσει λαθρομετανάστες.

Η γυναίκα βγαίνει μέχρι την εξώπορτα και παρακαλεί ευγενικά τον οδηγό να πάει ή λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω για να ελευθερωθεί η πόρτα και να μπορούν να μπαινοβγαίνουν. Ο οδηγός της απαντάει στα αγγλικά ότι οι ανάγκες των λαθρομεταναστών είναι πιο πάνω από τις δικές της επιθυμίες που είναι στο σπιτάκι της και αυτοί οι δόλιοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε ένα κρεβάτι και μπλα μπλα μπλα....

Η γυναίκα σταθερά επαναλαμβάνει την παράκληση της άλλες δύο φορές και ο οδηγός εξακολουθεί να την αγνοεί. Εκείνη επιστρέφει μέσα στο σπίτι και βγαίνοντας φέρνει μαζί της 2 κουβάδες με ασβέστη και μία καραμπίνα. Περιλούζει το αυτοκίνητο της ΜΚΟ με τον ένα και με τον δεύτερο κουβά τον εξοπλισμό και το φαγητό. Πριν προλάβει να αντιδράσει ο οποιοσδήποτε, αρπάζει την καραμπίνα και σημαδεύει τον ΜΚΟτζή.

Για πότε εξαφανίστηκε ο ΜΚΟτζης αλλά και οι καημένοι πρόσφυγες δεν λέγεται. Ούτε ο Γιουσέιν Μπολντ να ήταν. Έτσι είναι τα πράγματα, όταν σε μία χώρα δεν εφαρμόζονται οι νόμοι και καταστρατηγούνται τα δικαιώματα των πολιτών, έχουν και αυτοί το δικαίωμα να τα διεκδικήσουν με όποιον τρόπο γουστάρουν.

 

1 σχόλιο: