Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Κρούσματα ιλαράς, ελονοσίας και φυματίωσης, κινδυνεύουμε από τους Λαθροεισοδιστές !!!

Και τώρα στο διά ταύτα.
Η υγειονομική βόμβα που σκάει από όλους αυτούς που κουβαλάνε ΜΕΣΑ σε πόλεις, σε σχολεία, σε γειτονιές, σε πολυκατοικίες, γιατί πρέπει να υπάρχει δήθεν ένταξη, ενώ η μόνη ένταξη που υπάρχει είναι αυτή της ηπατίτιδας, της ψείρας και του κοριού, για να μην προσθέσω την φυματίωση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τα δερματικά, τα σκέφτονται αυτοί οι ηλίθιοι που αποφασίζουν να βάλουν όλους αυτούς μέσα στον κόσμο, μέσα σε ηλικιωμένους και παιδιά;

Παλιότερα το ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε έρευνες και μάλιστα δημοσιοποιούσε τις εκθέσεις. Τώρα μας έφαγε η πολιτική κορρεκτίλα και ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει τί προβλήματα έχουν οι χιλιάδες αυτοί που κουβαλάνε με καραβιές μέσα στα σπίτια μας. Θυμάμαι άνθρωπο του ΚΕΕΛΠΝΟ να μου λέει το 2011, ότι η περιοχή στο κέντρο της Αθήνας ήταν πολύ επιβαρυμένη υγειονομικά, έβρισκαν φυματίωση και Αids, ψώρα και ένα σωρό δερματικά και όταν τον ρώτησα να μου πει λεπτομέρειες η απάντηση ήταν "άσε δεν θέλεις να ξέρεις".

Ακόμη κι αν είναι υγιείς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούνε σε κάθε Μόρια ή σε κάθε διαμέρισμα θα τους αρρωστήσουν 100%. Οι κοριοί είναι το σιγουράκι που έχεις κληρώσει ως γείτονας αλληλέγγυου διαμερίσματος και όταν λέω γείτονας δεν εννοώ δίπλα, εννοώ και κάτι ορόφους πιο πάνω. Κατόπιν τούτου προσωπικά απαιτώ να δοθούν στην δημοσιότητα τα ξενοδοχεία όπου θα στεγαστούν, καθώς αυτά πολλές φορές δίνονται για κανονική χρήση στους τουρίστες την υψηλή σεζόν. Πολύ αμφιβάλλω ότι θα υπάρξουν ιδιοκτήτες που θα αλλάξουν στρώματα ή θα κάνουν ολική απολύμανση με την αποχώρηση των Μοριανών. Το ότι όλοι αυτοί τοποθετούνται μέσα στον κόσμο, με ένα σωρό αρρώστιες, χωρίς εμβόλια, χωρίς να τηρούν στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, καθιστά τον κάθε Υπατο Λεκλέρ και τον κάθε Μητσοτάκη εκτός από ανεύθυνο και εξαιρετικά επικίνδυνο.

Να βγει ο Κικίλιας να δώσει στοιχεία για την κατάσταση της υγείας τους και να ξεκινήσουν οι σκούπες για την απομάκρυνση τους από αστικές και κατοικημένες περιοχές. Κινδυνεύουμε. Και πριν προλάβουν οι εξυπνάκηδες να πουν κάτι ας δουν τα κρούσματα ιλαράς, ελονοσίας και φυματίωσης που επανακάμπτουν δριμύτερες και έχουν θανάτους. Τόσα χρόνια αποκρύπτουν την υγειονομκή βόμβα που έχει σκάσει. Ηρθε η ώρα να μαθουμε την αλήθεια.

Ελένη Παπαδοπούλου

Θα ξυπνήσουν στο Μαξίμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου