Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Για όσους ακόμα απορούν για το βρώμικο ρόλο των Σκυφτούληδων των Αθηνών που διαχειρίζονται μια εξουσία που ποτέ δεν τους έδωσε ο λαός, αλλά τη νέμονται διορισμένοι απο τους επιβήτορες τους, νταβατζήδες των λαών, τις ελιτ της πανάρχαιας νεοταξικής κακουργίας. Το σχέδιο εποικισμού συνεχίζει πιστά μετα τον Αλέκο, ο Κούλης της Μαρέβας(όπως λέμε Ερρίκος της Ναβάρας). Ακριβώς όπως υπογράφτηκε απο τους ηγέτες ανδρείκελα στο Μαρακές, ενώ αυτοί που το επέβαλαν, τα αφεντικά του πολυπολιτισμικού αρμαγεδόνα, απήχαν!!!! απο την ψηφοφορία.

Εκπαίδευαν τη Γκρέτα για να διαφημίσει απο την ίδια έδρα του ΟΗΕ τους, την κονόμα της "πράσινης" ανάπτυξης, που μόνο πράσινη δεν είναι. Για όσους θέλουν να το κατεβάσουν, το ανέβασα στο drive. Μελετήστε το καλά, ώστε να μη βρεθούν κάποιοι να πούνε οτι δεν ήξεραν. Ο εποικισμός άρχισε, ενώ σε λίγο αν δεν ξυπνήσομε, δεν θα υπάρχει χωριό και γειτονιά, χωρίς τους λαθρογείτονες μουσουλμάνους του, σε ιδιόκτητα σπίτια πρώην ελληνικών ιδιοκτησιών και με συνταξούλα απο το matrix. Πρώτη αρχή θα γίνει εδώ μέσω της πλατφόρμας AIRBNB με δέλεαρ την επιδότηση. Δεν είναι τυχαία πρώτη χώρα παγκοσμίως στη χρήση της πλατφόρμας AIRBNB η Ελλαδίτσα μας. Μετά θα ακολουθήσει η υποχρεωτική συγκατοίκηση όπου υπάρχουν ηλικιωμένοι και ανήμποροι. Στην τελική φάση θα μετρήσουν τα τετραγωνικά που δικαιάται το κάθε άτομο. Εκεί θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι όπως λέει ο λαός.

Το εθνικό κτηματολόγιο άλλωστε γι αυτό προωθείται να τελειώσει με φρενήρεις ρυθμούς. -Έχεις ακατοίκητο σπίτι? -Μένεις σε περισσότερα τετραγωνικά απο όσα χρειάζεσαι? Εμείς στην αρχή νομίζαμε οτι θα τους δώσουν τα κατασχεθέντα απο τα κόκκινα δάνεια. Αμ δεν φτάνουν ούτε για μαγιά. Ούτε φυσικά θα ανοίξουν τα δικά τους η πολιτική καμόρα και τα κομματόσκυλα της, για να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους τους. Δεν φτάνουν άλλωστε. Θυμηθείτε τι έγινε στην οκτωβριανή επανάσταση στη Ρωσία του σταλινοφασισμού, Μόλις ανάλαβαν την εξουσία τα σοβιέτ και υπεγράφησαν ΑΜΕΣΩΣ τα πρώτα δυο "δημοκρατικά" διατάγματα. - Για την Ειρήνη, με το οποίο έπαψε ο πόλεμος στο ανατολικό μέτωπο(απο αυτό προέκυψε το σλόγκαν "ουδεν νεότερον απο το ανατολικό μέτωπο") και με το οποίο διεσώθη την τελευταία στιγμή και στο παρά πέντε η Γερμανία του Κάιζερ. χαχαχα!!! απο τους μπολσεβίκους του Στάλιν!

Πουτάνα πολιτική όμως ε ?| Πάντως υπήρχαν φήμες που ήθελαν το Λένιν να μεταφέρεται κρυφά απο τη Γερμανία με τραίνο γεμάτο στρατό του κάιζερ, προκειμένου να ετοιμάσει την επανάσταση και να σταματήσει τον Α' Π.Π. Και φυσικά, έτσι έγινε. Δείτε την επόμενη ανάρτηση με το μονταρισμένο βίντεο απο το Dr Zhivago, για να πάρετε μια γεύση απο το νερατζάκι που μας περιμένει για κέρασμα απο αυτούς που ξεσκίζονται οτι θα μας σώσουν.

Ελενη Μαγγαβελα Του Π. Θ.

___________________________
Τα παρακάτω είναι η μόνη ιστορία πού μαθαίνουν στο σχολείο τα ελληνόπουλα με καθηγήτριες κομματόσκυλα του ΑντΑρσΥα...!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου