Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ο Covid19 δεν έχει ταυτοποιηθεί


Βάσει ερευνών επιστημόνων καθηγητών Μοριακών βιολόγων, ιολόγων, λοιμωξιολόγων και επιδημιολόγων δεν υπάρχει πουθενά κάποια επίσημη μελέτη για τον συγκεκριμένο ιό covid-19! 

Απλές αναφορές στον ιό που τον ονομάσανε covid-19 χωρίς καμμία συγκεκριμένη μελέτη η επίσημη έρευνα! Κανένα papers με μήτρα για αυτόν τον ιό! 

Που σημαίνει δεν έχει ερευνηθεί δεν έχει ταυτοποιηθεί δεν έχει απομονωθεί! 

Επίσης σύμφωνα με τους Επιστήμονες όταν ένας ιός δεν έχει ερευνηθεί δεν έχουν και επιστημονικά δεδομένα για να ξέρουν τα χαρακτηριστικά του ιού, που σημαίνει βγάζουν κάποια συμπεράσματα από τα συμπτώματα που πολλές φορές ίδια συμπτώματα μπορεί να προέρχονται από χίλιες δυό αιτίες! 

Δηλαδή παράδειγμα για τον covid-19,συμπτώματα: Πυρετός η δέκατα, αδυναμία, μπούκωμα στην μύτη, πόνο στα οστά, αοσμία, δύσπνοια, βήχα, πνευμονία κλπ! Λοιπόν; Τα ίδια συμπτώματα δεν είχαμε κάθε χρόνο με τις εποχικές ιώσεις; Τα ίδια συμπτώματα δεν έχει και η γρίππη; Οι προηγούμενοι κορωνιοί; Και πόσες φορές απο ιώσεις δεν μας υποτροπίασαν σε βρογχίτιδες, βρογχοπνευμονίες η πνευμονίες; Δεν κάνουν όλα αυτά δύσπνοιες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου