Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Anna Art 

Η καλύτερη επανάσταση που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγνοήσουμε παντελώς τα πωλητικά λαμόγια! Οτι μας διατάζουν το αντίθετο να κάνουμε! Μάσκες μας λένε; Μόνο στα καρναβάλια φίλοι μου! Κλειστά μαγαζιά; Να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις και να δουλεύουν σαν να μην τρέχει τίποτε, αγνοώντας τους! Πρόστιμα μας βάζουν; Να τους τα στέλνουμε πακέτο σπίτια τους να τα πληρώνουν αυτοί! Νικήστε τους φόβους ωρέ ζαγάρια; Που είναι το Ελληνικό DNA??? Θα μείνετε χωρίς δουλειές και τα λαμόγια θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια! Πολιτική ανυπακοή χρειάζεται ρεεεεεεεεέ πάρτε το χαμπάρι ότι οι νόμοι τους είναι άκυροι από την στιγμή που έχει καταλυθεί το Σύνταγμα!

 Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεεεέ οτι είναι κατοχική κυβέρνηση και ότι δεν ισχύουν οι νόμοι! Ολοι τους είναι παράνομοι!! Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεεεεέ ότι η Εξουσία είναι του λαού! Αυτοί εξαρτώνται απο εμάς και όχι εμείς απο αυτούς! Ξυπνήστεεεεεεεεε, σηκωθείτε, βγείτε στους δρόμους ανοίξτε τις δουλειές σας , κυκλοφορήστε πρίν σας βάλουν στούς τάφους! Ούτε διαδηλώσεις, ούτε τίποτε! Ολοι μα όλοι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ! Εχθές πήγα σε μία μεγάλη λαική! Στην είσοδο μου είπαν, φορέστε μάσκα γιατί έχει πολλή αστυνομία εδώ! Τους αγνόησα, γύρισα όλη την λαική χωρίς μάσκα σαν να μην υπήρχαν κάν αστυνομικοί και δεν συνάντησα κανέναν και δεν είναι η 1η φορά που το κάνω! Μόνο την προχθεσινή μέρα φόρεσα για 1η φορά 3’ και δεν την άντεξα! 8 μήνες κυκλοφορώ χωρίς μάσκες και sms! Μετά πήγα στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης την γύρισα όλη, πάλι χωρίς μάσκα, αγνοώντας τα μέτρα και τα πρόστιμα τους! Δεν συνάντησα πάλι κανέναν! Περιττό να πώ ότι στο σούπερ μάρκετ της περιοχής μου μπαινοβγαίνω έτσι διότι με έχουν μάθει όλοι! Και δεν είναι ότι δεν συνάντησα κανέναν διότι δεν υπάρχει αστυνόμευση! 

 Είναι γιατί δεν υπάρχουν στο οπτικό μου πεδίο! Γιατί δεν υπάρχει ο φόβος μέσα μου! Γιατί μπορώ να τους αντιμετωπίσω! Και τους αγνοώ γιατί ξέρω ότι όλα αυτά που κάνουν έχουν στόχο τίς ζωές που όχι απλά δεν νοιάζονται για αυτές, αλλά αντίθετα θέλουν να τις αποτελειώσουν με τις εγκληματικές τους πράξεις! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου