Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Από τους γύρω μας κινδυνεύουμε... Το γείτονα, τον φίλο τον συγγενή...


Σήμερα μια φίλη , η Χρυσάνθη δέχτηκε απίστευτο μπουλινγκ από συμπολίτες μας, ύβρεις, χαρακτηρισμούς όπως "δολοφόνε" και φράσεις όπως "θέλεις να μας σκοτώσεις όλους" και "δεν αγαπάς τη πατρίδα σου" γιατί μπήκε χωρίς μάσκα σε λεωφορείο.

Μάλιστα, παρανομώντας οι ίδιοι, την ακινητοποίησαν επί 40 λεπτά (με ποια αρμοδιότητα; ) Μέχρι αν έρθει το.περιπολικό να τη γράψει.
 Σας το έχω ξαναπεί και δώστε βάση, γιατί εδώ είναι το πρόβλημα από το οποίο κινδυνεύουμε:
Πολλά λέμε εδώ και χρόνια και τα χαρακτήριζαν πολλοί, ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Όμως αν σας έλεγα πριν 6 μήνες πως για κάποιο λόγο κάποιος θα σας έκανε να κυκλοφορούμε με τα πρόσωπα καλυμμένα, να φοβάστε να δώσετε το χέρι σας, ή να βρίζετε αισχρά μια μεγάλη γυναίκα με άσθμα γιατί δε φοράει μάσκα, θα με λέγατε τρελό...

Το ίδιο μου έλεγαν όταν μίλαγα πριν 6 μήνες για απαγορεύσεις κυκλοφορίας!

Τότε δε θα το δεχόσασταν και τώρα οι περισσότεροι έγιναν "καταδότες" αυτών που έβγαιναν για μια βόλτα και τους έβριζαν αισχρά.
Μα τώρα, έχουμε ιό θα μου πείτε...

Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των 154 ετοιμοθάνατων γερόντων που απεβίωσαν και δεν ανέβασαν καθόλου το Ρυθμό θανάτων της Ελλάδας, αλλά έτσι είναι.
Κάποια στιγμη όλοι θα πεθάνουμε.

Το θέμα μας είναι πως αν αύριο επί ένα μήνα μας δείξουν ένα πλάνο από ιπτάμενο δίσκο και πουν κάποιοι επιστήμονες πως απαγορεύεται να κυκλοφορήσει κανείς έξω γιατί αυτό θα προκαλέσει επίθεση στον πλανήτη, εσείς θα τους ακούσετε.
Αν σας ρώταγα τώρα αν θα σκοτώνατε ποτέ επίτηδες άνθρωπο που περπατούσε στο δρόμο, τι θα λέγατε;
-Όχι φυσικά!

Αν σας πουν όμως από τις τηλεοράσεις πως επιτρέπεται η αγορά και χρήση όπλου για να σκοτώνετε ανθρώπους που κυκλοφορούν έξω για το καλό του πλανήτη από τα μπαλκόνια σας, ώστε να βοηθήσετε το κράτος, μήπως θα γεμίζαμε ελεύθερους σκοπευτές που θα πιστεύουν πως θα σώσουν το πλανήτη επειδή σκότωσαν έναν άνθρωπο;

Προσέξτε λοιπόν, πως δε κινδυνεύουμε από πολίτικους, πλούσιους, τους Κινέζους, τη νέα τάξη πραγμάτων ή τους εξωγήινους...

Από τους γύρω μας κινδυνεύουμε... Το γείτονα, τον φίλο τον συγγενή...
Και ηλίθιους να μη μας πω, θα μας πω τουλάχιστον χειραγωγήσιμους...
Και κάτι πρέπει να γίνει ώστε αυτό να αλλάξει...

Panagiotis Karfoxyliotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου