Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ (ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)

Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Έλληνας Πολίτης είναι να αποκτήσει Συνείδηση Ασφαλείας.!! Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μας μια μεγάλη κρίση.Για αυτό πρέπει να έχετε ένα Μοντέλο Διαχείρισης Κρίσης…το οποίο αποτελείται ..

1) από την Διοίκηση,
2) τον Έλεγχο,
3) τον Συντονισμό, και
4) την Επικοινωνία. Όσο υπάρχει το μοντέλο αυτό διαχείρισης της κρίσης, θα υπάρχει αποτέλεσμα , όσο δεν είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα της διαχείρισης της κρίσης δεν θα είναι ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα . Το Μοντέλο Διαχείρισης της Κρίσης τι κάνει δηλαδή….εντοπίζει την κρίση, την απομονώνει και την διαχειρίζεται.

Βέβαια η πρόληψη και ο σωστός σχεδιασμός είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Οι συνετοί άντρες πριν γίνουν τα δυσμενή γεγονότα , προνοούν ώστε να μην γίνουν.!!Είναι καλύτερα ένας ομαδικός τρόπος αντιμετώπισης μια τέτοιας κατάστασης, είναι καλύτερα από το να τις χειριστεί κανείς μόνος του. Άρα λοιπόν η οργάνωση πρέπει να ξεκινά μέσα από τις γειτονιές μας , όταν συμβεί κάτι θα πρέπει να έχετε συμφωνήσει να μαζευτείτε στο πιο ασφαλή κτήριο της γειτονιάς, στην πιο ασφαλή πολυκατοικία της γειτονιάς, και από εκεί όλοι μαζί να αντιμετωπίσετε το συμβάν μέχρι οι αρχές να επαναφέρουν την τάξη. Οπότε ένας άνθρωπος με την σκέψη της αντιμετώπισης της κρίσης θα πρέπει να έχει πάντα έτοιμο στο σπίτι του έναν σάκο άμεσης παραλαβής .Τι θα έχει ο σάκος μέσα;; Τι μπορεί να έχει ένας σάκος επιβίωσης;; Εκτός από αυτό θα πρέπει να ξέρετε τους γειτόνους δίπλα σας, ποιος είναι γιατρός, ποιος είναι απόστρατος, ποιες είναι οι ειδικότητες των ανθρώπων γύρω σας;; Πλησιάζουμε εξειδικευμένους γείτονες και μιλάμε για πλάνα διάσωσης. Η λύση είναι δίπλα σας, κοντά σας αρκεί να την αναζητήσετε με τον σωστό τρόπο .Η κάθε γειτονιά πρέπει να γίνει ένα φρούριο προστασίας του Ελεύθερου Πολίτη .

Αν γίνει αυτό στην γειτονιά σας, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει αν λειτουργήσουν ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ οι γειτονιές σε επίπεδο ασφαλείας.!!Όπως μια Κυψέλη…κάθε κύτταρο της Κυψέλης είναι και η κάθε γειτονιά. Το σκεπτικό όλων μας δεν πρέπει να είναι οι δρόμοι διαφυγής, αλλά το ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, την πόλη σας, την γειτονιά σας .Διότι το σκεπτικό των ισλαμοπιθήκων είναι το πως ΘΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα το κέντρο διοίκησης όλης της χώρας, αν πέσει η Αθήνα κομματιάζουν την Ελλάδα.!! Το μεγάλο «παιχνίδι» θα παιχθεί στην Αθήνα, για αυτό μαζεύουν τόσους πολλούς ισλαμιστές εκεί. Αν εμείς κρατήσουμε το σπίτι μας, την γειτονιά μας, την πόλη μας και δεν την καταλάβουν οι ισλαμιστές, τις πρώτες 2-3 ημέρες των γεγονότων…τότε αυτοί την έχουνε πατήσει. Διότι εμείς δεν έχουμε που να πάμε, είναι το σπίτι και η πόλη μας, αλλά δεύτερον φεύγει ο πανικός . Αυτοί βασίζονται στον ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ πρώτα από όλα , και άμα φύγει ο πανικός μετά μπορείς να αντιδράσεις , και μπορεί να επέμβουνε και οι δυνάμεις του Στρατού.

Άρα οι πολίτες για να μην έχουνε μεγάλες απώλειες πρέπει να ξέρουν ότι πρέπει να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. Πως μπορεί να γίνει αυτό. Κατ’ αρχήν δεν μπορεί να γίνει αν δεν έχετε όπλο .Ποιο είναι το νόμιμο όπλο που μπορεί να έχει κανείς..μια καραμπίνα .Το δεύτερο είναι να έχετε έναν ικανοποιητικό αριθμό σε φυσίγγια , ένα οικονομικό νούμερο για να έχετε είναι 400-500 φυσίγγια , και δεν πρέπει κανείς να πανικοβάλλεται και να κάνει σπατάλη πυρομαχικών.Μετά από άλλα θύματα (ισλαμοπιθήκια) θα βρει κανείς και πολεμικά όπλα. Οι άντρες μπορούν να τα δουλέψουνε, οι γυναίκες όσες δεν θέλουν να κρατήσουν όπλα , η δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την δουλειά, μπορούν να υποστηρίξουν τους άντρες τους . Παράδειγμα ένας άντρας θα πρέπει να μάθει στην γυναίκα του πως γεμίζουν ένα όπλο, πως να του φέρνει πυρομαχικά και πως να μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες. Ακόμα και τα παιδιά άνω των 8 ετών θα πρέπει να μάθουν να γεμίζουν ένα όπλο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό.!! Επίσης πολύ σημαντικό θα πρέπει για 15 μέρες να έχετε τρόφιμα για ζήσετε, ξηρά τροφή…όταν δεν θα υπάρχει ρεύμα να έχετε ένα γκαζάκι για να ετοιμάσετε κάτι για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Επίσης αναγκαίο είναι ένα μικρό φαρμακείο όχι μόνο για κάποιο τραύμα, αλλά διότι αν κάποιος είναι ασθενής, έχει ανάγκη από κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο , αποκλείεται να βγεις έξω στο φαρμακείο για να το βρεις.!! Οπότε έτσι κανείς και την ζωή του σώζει, και το σπίτι του, και την χώρα του σώζει. Ψυχραιμία χρειάζεται και να μην διστάσει κανείς να πατήσει την σκανδάλη όταν έρθει η ώρα, διότι ο δισταγμός του είναι ο…θάνατος του.!!

Πρώτα από όλα ΔΕΝ πρέπει να φύγουμε από τα σπίτια μας.! Όποιος τολμήσει να πάρει τους δρόμους είναι ΝΕΚΡΟΣ.!! Όποιος πάρει το αυτοκίνητο και πάει στην επαρχία είναι ΝΕΚΡΟΣ , διότι οι δρόμοι θα είναι κλειστοί ,θα εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο αυτός και η οικογένεια του , και θα είναι ΓΥΜΝΟΣ , και εκεί θα τον σφάξουν σαν κατσίκι.!!Δεν πρέπει να φύγετε από το σπίτι σας , θα πρέπει να φυλάξετε τα σπίτια σας , το σπίτι είναι το κάστρο σας.Θα πρέπει να συννενοηθείτε και με τους γειτόνους , και με τα άτομα στην πολυκατοικία σας και με τα άτομα στην γειτονιά σας. Αν δεν πέσει το σπίτι σας (δεν μπούνε μέσα) δεν πέσει η πολυκατοικία , δεν πέσει η γειτονιά…αυτοί είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.Δεν έχουν που να πάνε , διότι αν δεν μπούνε μέσα στο σπίτι σας, στην πολυκατοικία είναι υποχρεωμένοι να κινούνται ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Στον δρόμο είναι..ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ για εμάς.!!Άρα αν δεν μπούνε στην περιοχή σας, εσείς την γλιτώσατε και αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε. Σίγουρα θα έχουν πολύ καλύτερα όπλα από τα δικά σας, θα έχουν χειροβομβίδες ,αλλά η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ θα έχει λιγότερες ΑΠΩΛΕΙΕΣ από το να βγείτε στους δρόμους η να μην αμυνθείτε καθόλου. Για αυτό βρείτε τα κατάλληλα άτομα στην γειτονιά σας, εδώ μιλάμε για έναν απόστρατο που ξέρει πως να σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε υπεύθυνο για να σας οργανώσει την άμυνα της περιοχή σας…συνεννοηθείτε μαζί τους. Μην ακούτε τον κάθε παπάρα ανίδεο που γράφει το κοντό και το μακρύ του στο διαδίκτυο…εδώ χρειάζεστε έναν απόστρατο αυτός θα σας συμβουλεύσει , αυτόν θα βάλετε επικεφαλής να σας οργανώσει στην περιοχή σας. Από τους ίδιους από εσάς θα βγούνε και τα στελέχη. Ποιος θα κάνει τον ρόλο του Λοχαγού, ποιος θα κάνει τον ρόλο του Υπολοχαγού και πάει λέγοντας. Δεν χρειάζεται κανένα ειδικό σχέδιο να σας δοθεί απο πουθενά γιατί έχετε αρκετό μυαλό όταν θα βρεθείτε κάτω από τέτοιες συνθήκες να δείτε πόσο γρήγορα θα δουλεύει το μυαλό σας . Μην τον υποτιμάται τον εαυτό σας. Το πιο ισχυρό όπλο του μαχητή είναι το ΜΥΑΛΟ του…κανένα άλλο όπλο. Αν λοιπόν εσείς δείτε τα πλεονεκτήματα της περιοχής σας, του σπιτιού σας, της γειτονιάς σας , τα μειονεκτήματα που πρέπει να φυλάξετε , ποιοι είναι οι δρόμοι εισόδου, ποιοι είναι οι δρόμοι διαφυγής , ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΤΕ , πως θα φυλάξετε τα ΚΑΦΑΟ του Ο.Τ.Ε, διότι τον Ο.Τ.Ε θα τον φυλάξουν οι αστυνομικοί ,τα ΚΑΦΑΟ δεν θα τα φυλάξει κανένας , αυτά θα τα φυλάξετε εσείς , αν όμως τα διαλύσουν τα καταστρέψουν οι ισλαμιστές εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα , μπορεί το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο να δουλεύει , αλλά εσείς δεν θα έχετε τηλέφωνα.

Πρέπει να φυλάξετε τους μετασχηματιστές, διότι δεν θα έχετε ρεύμα , πρέπει να φυλάξετε το νερό που πίνετε .Αυτά πρέπει να τα φυλάξει η κάθε γειτονιά. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε και να έχετε τις ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. Αυτά όμως φυλάγονται με όπλα…ούτε με σφεντόνες, ούτε με καλές προθέσεις. Και όποιος αυτή την στιγμή παίζει τον ρόλο του ανθρωπιστή είναι...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι να εξοπλιστούμε να πάρουμε όλοι από ένα τουφέκι , δεν χρειάζεται ειδική εκπαίδευση διότι αν βάλει κανείς μέσα σε μια καραμπίνα εννιάβολα (το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση) αυτό έχει διασπορά ,ίσκιο να δείτε και να πυροβολήσετε θα τον πετύχετε , δύο βόλια να τον πάρουνε μικρά αυτό τον έχει βγάλει εκτός μάχης.!!!Άρα λοιπόν αυτό το όπλο είναι όπλο για οδομαχίες…ούτε το Καλάσνικοφ είναι όπλο για οδομαχίες ούτε κανένα άλλο από τα άλλα τα πολεμικά. Φροντίστε λοιπόν να οπλιστείτε είναι το κυριότερο όλων που έχετε να κάνετε.

Σε προσωπικό επίπεδο ο καθένας από εσάς θα πρέπει να πάρει κάποια μέτρα πρόληψης όπως : – Επαγρύπνηση γειτόνων. – Αναγνώριση της γειτονιάς του. – Ενίσχυση της οικίας του (με υλική ασφάλεια π.χ κλειδαριές,φράχτες,τοίχοι,φωτισμός,πυρόσβεση,σκύλοι φύλακες, συναγερμός κ.λ.π) . Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε οπτική αναχαίτιση στόχου .Οπότε γινόμαστε υποψιασμένοι στην ασφάλεια , λειτουργούμε ομαδικά και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε τα απρόβλεπτα στοιχεία. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση ασύμμετρου όπλου, έχουμε το φαινόμενο μαζοψυχής ..εκεί ο όχλος αντιδρά ασύμμετρα και αψυχολόγητα , σε αυτό το σημείο η ασφάλεια είναι συνάρτηση 3 βασικών Πυλώνων :
1) Απειλή…ΠΟΙΟΣ την κάνει
2) Περιβάλλον..ΠΟΥ γίνεται
3) Συνείδηση Ασφαλείας Εμπλεκομένων …δηλ. με ΠΟΙΟΥΣ έχουμε να κάνουμε .

Κεφάλαιο Ύποπτο Άτομο Ύποπτο άτομο είναι το άτομο που δημιουργεί υπόνοιες ότι διέπραξε η πρόκειται να διαπράξει αξιόποινη πράξη. Η ότι μεταφέρει κάτι παράνομο. Αντιληφθείτε τα ύποπτα άτομα γύρω σας , να σκέφτεστε με συνείδηση ασφαλείας π.χ τι μπορεί να κάνει , τι επιπτώσεις θα έχει , τι μέτρα μπορείτε να πάρετε. Ακόμα και τα μεγάλης ηλικίας άτομα μπορούνε να προσφέρουν, δεν έχει σημασία που δεν μπορούνε να κρατήσουν όπλο. Σας πληροφορώ ότι είναι το καλύτερο Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης , όσοι ηλικιωμένοι κάθονται στο σπίτι, στο παράθυρο και παρακολουθούν τα πάντα στην γειτονιά.!! Μπορούν να βλέπουν και να εξετάζουν στην γειτονιά και τι και ποιος μπαίνει και βγαίνει. Αυτοί έχουν την καλύτερη πληροφόρηση, αλλά μπορούν να κάνουν και την ανάλυση, διότι γνωρίζουν πολύ καλά την γειτονιά και τα άτομα που ζουν στην περιοχή. Παράδειγμα να πουν….«είδα κάποιον ύποπτο…τον είδα να κάθεται εκεί…» αυτό το κάθεται εκεί, θέλει μεγάλη προσοχή διότι μπορεί να έχουνε βάλει εκρηκτικά.!! Και ξαφνικά όταν θα γίνει το μπαμ, να αρχίσουν να σκάνε δεξιά αριστερά και να μην ξέρουμε από που μας ήρθε. Οι παγιδεύσεις που κάνανε όταν φεύγανε από τα χωριά στην Συρία οι ισλαμιστές, θα πρέπει να τις έχουμε καλά στο μυαλό μας , διότι αυτό θα το κάνουν και εδώ αν δεν το έχουν κάνει κιόλας.

Υ.Γ Για όσους έχουνε ισλαμιστές ενοικιαστές μέσα στις πολυκατοικίες σας, ειδικά αυτό αφορά την Αθήνα….με το πρώτο μπαμ που γίνεται αυτοί που έχουν όπλα στην πολυκατοικία, 2-3-5 όσοι είναι πάνε και συλλαμβάνουν τους μουσουλμάνους ενοικιαστές , δεν χρειάζεται να τους δέσετε , και τους γδύνεται τσιτσίδι…και τους αφήνεται μέσα στο διαμέρισμα παίρνοντας τους όλα τα ρούχα.Ο μουσουλμάνος ΓΥΜΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ...αν τον δέσεις μπορεί να κόψει με τα δόντια του και το δάχτυλο και το χέρι του για να φύγει , αλλά εάν είναι ΓΥΜΝΟΣ δεν θα φύγει ποτέ έξω.!!

ΠΗΓΗ
 

52 σχόλια:

  1. πραβο σα σινεχιστε αφτινε τηνδουλια πρεπι σιγα σιγα να ξερουμε το τη θα κανουμε αμα γιενη τιποτα πραβοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ( αυτός από πάνω, φαντάζομαι θέλει να δείξει ότι όσοι το διαβάζουμε είμαστε αγράμματοι, γιατί αυτή είναι μια συνήθης τακτική γελοιοποίησης...Εγώ προσωπικά είμαι απόφοιτος ΕΜΠ, με μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στην Αμερική και χειρίζομαι την Ελληνική Γλώσσα με Απόλυτο σεβασμό και Δέος.) Φίλε μου, το βρήκα πολύ κατατοπιστικό για αρχή. Ναι πιστεύω ότι κάποια στιγμή είναι Πιθανό ( και όχι βέβαιο ) να ξεσπάσει ένας Υβριδικός Πόλεμος στο Εσωτερικό της Χώρας, παράλληλα με έναν Πόλεμο στα Σύνορά της ( αυτό φοβάμαι ότι θα αποσυντονίσει τελείως το Στρατό, αναφερόμενος στο σημείο που λες να 'κρατήσουμε τις θέσεις μας, μέχρι να επέμβει ο Στρατός'. Φοβάμαι ότι είναι Πιθανό, να μην έχουμε βοήθεια από το Στρατό, αφού μέχρι να συντονιστεί στην κατάσταση που είναι, θα πάρει πολύ περισσότερο.) Εγώ θα κάνω κάποιες αλλαγές στο κείμενο, προκειμένου να γίνει λιγότερο 'ακραίο' και θα το ποστάρω στα social media στο λογαριασμό μου, κάνοντας αναφορά στο όνομά σου. Θα το κάνω λιγότερο ακραίο, για να μην έχω 'χαζές' αντιδράσεις στα σχόλια. Από εκεί και πέρα, κατοικώ σε ένα Προάστειο, από τα 'Καλά' της Αθήνας και γι αυτό πιστεύω ότι δεν θα φτάσει ο Αστικός Πόλεμος εδώ. Όλη η Κρίση θα εξελιχθεί στο Κέντρο της Πρωτεύουσας. Καλό θα είναι να συσταθεί ένας Όμιλος ( εκ του Ομιλώ, που σημαίνει Συμφωνώ...ειδάλλως η λέξη είναι Λέω...) από ανθρώπους που θα μπορούν να Ομιλήσουν χωρίς ακρότητες, και να καταστρώσουν ένα σχέδιο δράσης που θα περιλαμβάνει την Προώθηση των Εθελοντών από τα Απομακρυσμένα Προάστεια προς το Κέντρο της Αθήνας, με Ταχείες Διαδικασίες, ώστε να μην Καταρρεύσει η Άμυνα στο Κέντρο. Στα Προάστεια δεν θα γίνει τίποτα έτσι κι αλλιώς γιατί δεν έχουν τις Κρίσιμες Μάζες για να μπορέσουν να Επεκταθούν τόσο πολύ. Αυτά...και ας είμαστε έτοιμοι...ακόμα και αν δεν γινει Τίποτα, και όλα πάνε Μέλι-Γάλα. ( 1 εκατομμύριο κυνηγετικές καραμπίνες είναι Δηλωμένες στην Ελλάδα, και στην πραγματικότητα πρέπει να είναι 1,5-2 εκατομμύρια, αλλά η μεγάλη συσσώρευση βρίσκεται στην Επαρχία. Η Αθήνα επί της ουσίας είναι Άοπλη και θα έχει Μεγάλη Ανάγκη από Προώθηση Δυνάμεων από τα Προάστεια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου, οντως, το πρωτο κυμα θα πληξει τις μεγαλες πολεις.
      Αυτο θα γινει απο τους λιγοτερο εξυπνους.
      Οι πιο γατες, θα περιμενουν να μαζευτουν οι δυναμεις καταστολης στις πολεις, κ τοτε θα κατευθυνθουν για το μπον φιλε.. Τα πλουσια προαστια.
      Αυτοι, θεωρω θα ειναι και οι πιο επικινδυνοι μιας κ θα ειναι οι πιο οργανωμενοι

      Διαγραφή
    2. μακαρι να ειναι εναμιση με δυο εκατομμυρια που λες,θελω να πιστευω οτι και τα οπλα δηλωμενα και μη και οι πολεμικες τεχνες που ξερουν καποιοι μπορει να βοηθισουν..

      Διαγραφή
    3. Εσείς γιατί νομίζετε ότι τους κρατάνε μαντρωμενους στα χοτσποτς και στα νησια και δεν τους αφήνουν να σουλατσάρουν στην ενδοχώρα. Έλεγχος. Αν και θα προτιμούσα να τους μαζέψουν όλους στα ξερονήσια και σιγά σιγά δρόμο προς τα πίσω. Μπορούμε επίσης να αφήσουμε τους λαθροδιακινητές προς την Ευρώπη να κάνουν τη δουλειά τους και όσοι φύγουν καλύτερα για εμάς. Τέλος πάντων, πολύ μεγάλη συζήτηση και πολλές οι λύσεις. Δεν υπάρχει θέληση.

      Διαγραφή
  3. Αυτό που με έκανε να Σχολιάσω, είναι το γεγονός ότι καθιστά σαφές πως όταν βρίσκεσαι στο Δρομο προσπαθώντας να διαφύγεις, είσαι sitting duck που λένε και οι Αμερικάνοι. Εμένα όλη μου η σκέψη έως τώρα ήταν η Διαφυγή στην Επαρχια, και γι αυτό είχα στην κατοχή μου και ένα μεγαλο 4Χ4 που να μπορεί να περάσει ακόμα και από οδοφράγματα. Διαβάζοντας αυτό, κατάλαβα ότι είχα λάθος σκέψη. ( που θα αποδειχθεί σωστή, αν δεν οργανωθεί Τίποτα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν Καταρρεύσει η Αθήνα, παραλύει όλη η Ελλάδα. Το βιώσαμε στα 'Δεκεμβριανά του 2008' σε πολύ ελαφρύτερη μορφή. Σκοπός είναι να μην Καταρρεύσει το Κέντρο, οριζόμενο ώς το Κέντρο της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους Κομμουνιστές κάθε απόχρωσης να δώ ποιος θα χειριστεί που θα είναι Έλληνες στην καταγωγή, αλλά ως γνωστόν δεν δέχονται την έννοια του Έθνους, και ο διαχωρισμός τους γίνεται με βάση την Οικονομική Τάξη. Αυτοί αν ξεσπάσει Κρίση στο Κέντρο από Αλλοεθνείς, θα το ονομάσουν Προλεταριακή Επανάσταση, και θα πάρουν το μέρος τους, για να 'προασπίσουν το δίκιο του 'Εργάτη'...Όχι ότι κι εγώ θεωρώ ότι το Σύστημα λειτουργεί μια χαρά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι θα πρόκειται περί Επανάστασης Εργατών στα πρότυπα της Γαλλικής Επανάστασης...που θα Ευαγγελίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξέρεις οτι θα είναι στον αγώνα. Οι πραγματικοί, και οχι οι γιαλαντζί εθνομηδενιστές ροζουλί αλληλέγγυοι αριστερούληδες. Αυτοί θα είναι με τους λάθρο. Οι κομουνιστές όμως όπως όλοι μας, δεν έχουν που να πάνε. Θα πολεμήσουν, να είσαι σίγουρος. Η πατρίδα κυλάει στο αίμα όλων μας, άσχετα απο ιδεολογίες. Αυτές δεν μετράνε όταν αρχίσουν οι τουφεκιές

      Διαγραφή
    2. προφανως δεν ξερεις απο απο ιστορια για να λες οτι με αυτα τα κριτηρια , θα επιλεξουν πλευρα οι κομουνιστες. Μιας και το παρελθον, απεδειξαν με ποιανου το μερος μερος ηταν. το θεμα θεμα με τους δεξιους τι θα γινει.. Γιατι ξαι αυτοι ατο παρελθον, φορωντας τις κουκουλες, εδειξαν με ποιανου το μερος μταν.. Αλλα θελω θε πιστευω οτι οε μια κατασταση τετοιας εντασης, οτι ολοι θα ειναι ενωμενοι.. Αλιως την εχουμε εχου ασχημα...

      Διαγραφή
    3. Μαχεσαι για την ασφάλεια της οικογένειας σου και ΜΟΝΟ! Και για εσένα εννοείται...

      Διαγραφή
    4. Σωστο το βρίσκω το κείμενο..στις πόλεις θα υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από κουμουνιστες και αναρχοαπλυτους..εδώ στην επαρχία θα είμαστε καλύτερα..

      Διαγραφή
  6. ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να χύνουμε Αίμα ήταν το Μεγαλύτερο Κρίμα της Ψυχής για τους αρχαίους Έλληνες, και δικαιολογούνταν ΜΟΝΟ εάν δεχόμασταν Επίθεση, και είχαμε Εξαντλήσει Όλους τους άλλους τρόπους Άμυνας. ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ. Όμηρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκος, είσαι ωραίος!! Μακάρι όλοι να δουν με το ίδιο μάτι την παραπάνω ανάρτηση και να εξοπλιστουν αναλόγως. Στο παρελθόν υπήρξαν διάφορες "πληροφορίες" για κατάρρευση των τραπεζών, για πιθανή επίθεση των "γειτονων" εναντίον μας κλπ... Ήταν όλα ικασιες. Όποιος δε βλέπει σήμερα την απειλή, απλά εθελοτυφλεί. Μπορώ να πω με βεβαιότητα, ότι μεγάλο ποσοστό λαθρο μεταναστών τις τελευταίες μέρες, έχουν επιθετική συμπεριφορά. Στην περιοχή του Έβρου, σημειώθηκαν πολλά περιστατικά επιθέσεων από λαθρο σε διερχομενα αυτοκίνητα, σε ορεινό οδικό δίκτυο. Ο εχθρός δεν είναι πια προ των πυλών. Είναι εντός του κράτους.!! Αποτελείται από νεαρούς και μαζί μου άνδρες που εισερχονται στη χώρα με κάποιο σκοπό!!
    Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας προετοιμαστουμε. Μια μικρή προετοιμασία δε βλάπτει. Ο εχθρός εξαπλώνεται... Καθημερινά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΑΒΕΤΕΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι σας έχετε δίκιο!!!Μακάρι όμως ή να γίνει ένα θαύμα Ή να βγούμε όλοι μας ψευτες(που δεν το βλέπω τελικά και έρχεται το μεγάλο μπαμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρτε οπλα σφαιρες ,σκοτωστε και κανα γειτονα που σας πηρε το παρκινγκ! Αντε και καλα μυαλα! (πιο εμετικο πραγμα δενε χω διαβασει στα 50 χρονια της ζωης μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΣΩΦΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΓΟΝΙΜΑ ΕΧΑΦΗ ΠΡΟΣ ΣΠΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ... ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οργανοθιται τα σχεδια τους θα τα υλοποιησουν στρατιες καραφθανουν καθε μερα ζω στη μυτηληνη κ τα βλεπω ψυχρεμια κ οργανωση απο τωρα σχεδιο κρουσης κ αμυνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ολα καλα τα παραπανω αλλα θα ισχυσουν για οσους μεινουν πισω στα 7 χρονια των σφραγιδων....παμε απτην αρχη...σε λιγο καιρο θα γινει η Εξοδος-Διαφυγη της Νυφης Χριστου(10% των χριστιανων,2% του κοσμου,τα πρωτα φρουτα της σοδειας-θερισμου) που θα πανε στον 3ο Ουρανο+θα γλιτωσουν οτι ερχεται σε ολο τον κοσμο...οσοι μεινουν/με πισω μετα εχουμε 7 χρονια των 7 σφραγιδων που ειναι γεματα καταστροφες,πεινα,αρρωστιες,λοιμοι,πολεμοι,θανατοι απο ζωα κλπ κλπ..οποιος θελει να παει στον παραδεισο τοτε θα πρεπει να πεθανει για τον Ιησου Χριστο η ναντεξει 6 ακομα χρονια μεχρι το 2026 που θα ερθει ο Χριστος απτον ουρανο(6η σφραγιδα και μεγαλη αναλυση για το τι θα συμβει τοτε+πως) και θα γινει η μεγαλη-μαζικη αρπαγη-θερισμος ολων των χριστιανων που εμειναν πισω και ηταν ακομα ζωντανοι...τοτε ολοι οι χριστιανοι θα πανε στον Παραδεισο(οχι 3ο ουρανο) στο γαμο του Αρνιου με τη Νυφη...μετα εχουμε ακομα αλλα 7 χρονια,τα χρονια των 7 σαλπιγγων και φιαλων οργης Θεου...αυτα τα 7 χρονια ειναι για το Ισραηλ και τους εβραιους και για να εκληρωθουν οι υπολοιπες προφητειες της παλαιας διαθηκης που εχουν μεινει μισες...τοτε θα μπορουν να σωθουν και εθνικοι(αθεοι,αριστεροι,ψευτοχριστιανοι κλπ) αλλα θα πρεπει να ευλογουν το Ισραηλ τοτε...φυσικα τοτε τα πραματα θαναι 1000 φορες χειροτερα αποτι τωρα,θαχει μπει το χαραγμα(τσιπ που θα σε γεμιζει δαιμονες-εικονικη πραγματικοτητα) και θαχει ερθει στην γη ο ιδιος ο Σατανας με τους δαιμονες του αρα τοτε ελαχιστοι μη εβραιοι-εθνικοι θα σωθουν...αρα εχουμε συνολικα 7+7=14 συνολικα χρονια πριν την ελευση της βασιλειας των ουρανων επι γης και την (χιλιοχρονη)βασιλεια του Βασιλια+Κυριου Ιησου Χριστου επι γης...οι σατανιστες του πασοκ-νδ-κκε-συριζα πανω κατω τα ξερουν αυτα γιαυτο εχουν ετοιμασει τοσο καιρο την ελλαδα να υποδεχθει τον αντιχριστο(ηγετη των ισλαμοφασιστων πιθανως ο σαουδαραβας πριγκηπας μοχαμεντ μπιν σαλμαν...φυσικα ο αντιχριστος θα βαλει μυαλο στους χλιαρους χριστιανους(Εκκλησια του Χριστου)που εμειναν πισω γτ ηταν υποκριτες χριστιανοι!η αναλυση αυτη εχει δοθει απτο αγιο πνευμα εδω και 2 χρονια και για λεπτομερειες πηγαινε "Ministry Revealed" youtube channel και δειτε το χρονοδιαγραμμα-σχεδιαγραμμα.
    ΕΠΙΣΗΣ πολυ σημαντικο...γνωριζουμε για ποιο λογο τα 4 ευαγγελια(λουκα,μαρκου,ματθαιου,ιωαννη) εχουν διαφορες μεταξυ τους...γιατι μιλανε σε διαφορετικα γκρουπ πιστων-αγιων,σε διαφορετικες χρονικες περιοδους της Αποκαλυψης...δλδ ο Λουκας μιαλει για την Νυφη Χριστου(πρωτα 7 χρονια)...ο Μαρκος μιαλει για την Εκκλησια Χριστου(εμεινε πισω,δευτρα 7 χρονια)...και ο Ματθαιος ως γνωστον μιλαει για το Ισραηλ και τους ιουδαιους(τριτα 7 χρονια)..ο ιωαννης πιθανως μιλαει για τους 144.000 που ειναι οι εδικες δυναμεις του θεου που επιλεχθηκαν απαυτους που εμειναν πισω-Εκκλησια Χριστου και βοηθουν το Ισραηλ στην 3η 7ετια(2026-2032)...αρα βλεπετεοτι ολες σχεδον οι μεχρι τωρα αναλυσεις της Αποκαλυψεως ηταν λαθος γτ δν ειχαν αυτην την γνωση που σας ανεφερα πιο πανω...ο τριαδικος Θεος θα παιξει την τελευταια σκηνη σε 3 πραξεις...αρχη ,μεση,τελος-παρελθον,παρον,μελλον-σωμα,πνευμα-ψυχη...3 γκρουπ πιστων-αγιων,3 ευκαιριες σωτηριας σε ολους....πηγαιντε "Ministry Revealed" youtube channel...Ευχαριστω και ο Κυριος Ιησους Χριστος μαζι σας..εχουμε ηδη νικησει γτ Εκεινος ειναι ηδη ο νικητης του θανατου...μην αφησετε κανεναν να σας κλεψει τα στεφανια της δοξης σας+κυριως την σωτηριας σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιεχωβά βγήκες από το βόθρο σου; Πίσω πάλι. Άντε μαλακα

      Διαγραφή
  15. πραβο σας συνελληνοι ετσι να μη αφηκουμε τουσ προφγυγες να μασ κλαιψουνε το μπολιτιζμο μασ11!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποίο είναι το προφίλ σου στο fb Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή χρονιά φίλε μου. Τα 9 βολα κλπ δεν προσφέρουν ασφάλεια σε μάχη πόλης. Τα καλύτερα (και απαγορευμένα μετά το Βιετνάμ) είναι τα 4αρια σκάγια για εωας 25 μέτρα. Μετά θέλει σκόπευση και εκεί λειτουργεί το μονοβολο breneke. Τα αναφέρω σαν ΜΕΛΟΣ ΣΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτά που αναφέρονται στο άρθρο είναι πολύ ορθά. Θα συμπληρώσω συνοπτικά λόγω ιδιότητος χωρίς να αναφέρω ποια ειναι για ευνόητους λόγους. Ότι πω δεν αναφέρομαι σε περίοδο ειρήνης όπου ισχύουν οι νόμοι και το κράτος αναλαμβάνει την φύλαξη και την απονομή δικαιοσύνης με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα όπως ορίζονται από το σύνταγμα μας και τους νόμους. Λοιπόν, από τώρα θα συνενοηθειτε και να φτιάξετε ομάδες. Στις ομάδες σας να ανήκουν άντρες οπωσδήποτε που θα φέρουν οπλισμό για την περίπτωση που καταρρεύσουν όλα. Θα βρείτε ένα σπίτι που θα πληρεί προδιαγραφές. Σ' αυτό θα μείνετε όλοι. Θα πρέπει να έχετε ασυρμάτους αυτονομία σε ρεύμα αν γίνεται και νερό. Θα προβλέψετε το σπίτι αυτό να έχει και χώρο διαφυγής. Απόθεμα σε καύσιμο για οχήματα. Τρόφιμα που δε λίγουν. Δεν θα κυκλοφορείτε μέρα. Δε θα δίνετε κανένα σημάδι ότι κάποιος μένει στο σπίτι.δηλ, πάντα κλειστά φώτα. Πολλά άτομα μαζί θα επιβιώσετε γιατί θα κάνετε αλλαγές σε φρουρές και θα είστε ξεκούραστοι.οσο περισσότεροι είστε τόσο το καλύτερο γιατί ο ένας θα βοηθά τον άλλον. Επίσης λίγες γνώσεις ο ένας σε ένα θέμα λίγο ο άλλος, θα έχετε μια καλή και βιώσιμη κατάσταση.Το βράδυ θα βγαίνετε για αναγνώρισεις. Αν είστε σε γειτονιά βρείτε 4-5 σπίτια σε κομβικά σημεία με καλή παρατήρηση. Φανταστείτε ένα νοητό τετράγωνο και σε κάθε γωνιά ένα σπίτι με θέα και προδιαγραφές για περίπτωση ένοπλης συμπλοκής το οποίο θα πλεονεκτεί έναντι των ορδων,δηλ καλή κάλυψη που παρέχει το τσιμέντο και να είναι υπερυψωμένο ένατο της θέσης της απειλής. Καλό είναι τα σπίτια αυτά να είναι σε δρόμο από όπου υπάρχει πιθανότητα να περάσει η απειλή. Αν βρείτε 4-5 τέτοια σπίτια αυτόματα απομονωνετε μια γειτονιά την οποία την καθιστατε ασφαλή. Μεταξύ των σπιτιών θα συνενοειστε με ασύρματο. Οπωσδήποτε να έχετε ράδιο να ακούτε την κατάσταση. Τα κινητά πιθανόν να μην λειτουργούν για λόγους ασφαλείας. Ίσως και τα τηλέφωνα τα σταθερά. Οπότε η μόνη επαφή με τον έξω κόσμο είναι το ραδιόφωνο. Πληρότητα σε μπαταρίες οπωσδήποτε. Θα φροντίσετε να φτιάξετε στην ύπαιθρο δεύτερο σημείο που και εκεί θα βάλετε τρόφιμα πυρομαχικά νερά κτλ ώστε αν δεν μπορέσετε να κρατήσετε τότε να φύγετε όλοι με τακτική προς εκείνο το σημείο. Οπότε όλοι θα έχετε χάρτη με το προκαθορισμένο σημείο. Αυτό δεν είναι υποχώρηση.Είναι αναβολή μάχης.Ζήσε σήμερα,πολεμα αύριο. Αν παρελπιδα είστε μόνος τότε είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να έχετε σπίτι με ξηρά τροφή νερό εμφιαλωμένο εργαλεία πυρομαχικά και παγίδες εξωτερικά του σπιτιού που θα κάνουν θόρυβο σε περίπτωση που πλησιάζει κάποιος.Είναι πάντως πολύ δύσκολο να επιβιώσεις.Ένας τραυματισμός να σου τύχει, τέλος. πρέπει να έχεις σενάριο ταχείας διαφυγής απτό σπίτι. Αν μπορείς να φτιάξεις κάπου μια καβατζα δεύτερη με φαγητό ρουχισμό νερό και πυρομαχικά σε κάποιο λοφο βουνό κτλ αυτό ίσως σε σώσει.Γιατί θα κερδίσεις μέρες.Όσο θα περνάει ο χρόνος τόσο θα γέρνει η πλάστιγγα προς το μέρος μας.Αν φύγετε απτό σπίτι να πάτε να οργανωθείτε σε άλλο, τότε μην αφήσετε τίποτα στο σπίτι σας που θα χρησιμοποιηθεί από την απειλή. Δηλ μαχαίρια εργαλεία φαγητό σπίρτα μπαταρίες κουβέρτες ρούχα κτλ. Δηλ να μπουν μέσα και να απογοητευθουν. Το κλειδί σε όλο αυτό δεν είναι να δίνεις μάχες, είναι να μένετε απαρατήρητοι και να επιβιώσετε. Επίσης κάτι τελευταίο, η απειλή δεν είναι μόνο αυτοί που θα θέλουν να κάνουν κακό αλλά και απλοί πολίτες που θα πεινανε και θα κάνουν κι αυτοί εγκλήματα προκειμένου να φάνε. Οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά για πιθανή αναχαίτιση απειλής πεινασμένων Ελλήνων. Η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Μην νομίζετε ότι όλοι θα έχουν τρόφιμα. Για την ακρίβεια ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα προετοιμαστούν. Και θα γίνει ο κλέψας του κλεψαντος. Όταν ξεσπάσει όλο αυτό πολλοί θα τρέχουν σε σούπερ μάρκετ όπου εκεί θα βγουν όπλα και πολλοί θα αλληλοσκοτωθουν. Εσείς θα είστε ασφαλείς γιατί ήδη θα έχετε επάρκεια σε φαγητό και ήδη θα είστε ένα με δύο βήματα πιο μπροστά από τους άλλους. Το ίδιο θα γίνει σε πρατήρια και φαρμακεία. Προς Θεού, μην καταλάβουν όλοι ότι έχετε αποθέματα. Θα είστε ο πρώτος στόχος. Όλες οι συνεννοήσεις με φίλους θα πρέπει να γίνουνε μεγάλη μυστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάτε καλά; Είστε σαλταρισμένοι όλοι; Άμα δεν θέλετε ξένους στη χώρα, πιέστε την κυβέρνηση να γράψει τη Συνθήκη του Δουβλίνου, να πάψει να αποδέχεται τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, που έτσι κι αλλιώς ο Ερντογάν δεν τηρεί και να δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους ξένους να πάνε όπου γουστάρουν αφού έτσι κι αλλιώς κανένας τους δεν θέλει να μείνει στη χώρα μας. Τί παπαριές απίστευτες είναι αυτές που γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε ER, αυτό που δεν πιάνεις είναι ότι το παιχνίδι είναι στημένο, από 10ετίες, οι κυβερνήσεις που έχουμε ΔΕΝ είναι με την πατρίδα και τον έλληνα (άγιος Παϊσιος 1990: θε έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε!!)... Βρισκόμαστε προ τετελεσμένου, είναι πλέον αργά, το μυρμίγκι έγινε τέρας!

      Διαγραφή
    2. Σωστά το λες Εr 3 και αυτό φωνάζει ο Νοτης Μαριάς από την αρχή που έγινε Ευροβουλευτής και του κλείναν τα μικρόφωνα. Μόνο οταν ο Ελληνας πάρει την διακυβέρνηση στα χέρια του θα δούμε άσπρη ημέρα. Η Επανάσταση του 1821 τερμάτισε με την δολοφονία του Καποοδίστρια και από τότε η Αγγλία κάνει κουμάντο με τον φυτεμένο Οθωνα. Στις 3 Σεπτεμβρίου κάνουμε εκ νέου ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ζητούμε τα κυβερνιθεί η χώρα με το Σύνταγμα του Καποδίστρια όπως γίνεται με επιτυχία στην Ελβετία και Ισλανδία. Αν το πετήχουμε, θα τους περάσουμε όλους από Στρατιωτική ΔΙΚΗ (ΓΟΥΔΙ) για την Εσχάτη Προδοσία και θα κοιτάξουμε να δημεύσουμε τα κλεμμένα. Έλα μαζί μας.

      Διαγραφή
  20. Ετοιμαζόμαστε για άμυνα κατά αντάρτικου πόλεων και αστική εξέγερση. Οργανώνουμε άμυνα σε κάθε οικογένεια, πολυκατοικία, γειτονιά και συνοικία. Συγκροτούμε πολιτοφυλακή και εθνοφυλακή, δίκτυο ομάδων πολιτοφυλάκων και εθνοφυλάκων σε όλη την Ελλάδα.
    https://wp.me/p1bl5W-bU4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να δοση ο Στρατος τα Μ1 και τα τσι 3 στους ΕΛΛΗΝΕΣ////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λοιπον παιδια δε ξερω για σας εμενα παντως ηρθε ο Αγιος Βασιλης(Ο Παισιανος ο Προφητης, Αντι-ισλαμιστης και αντιτσιγγανος Προστατης του Ελληνικου και του Σκοπιανικου ΥΠΕΡΕΘΝΟΥΣ και μου ειπε πως η αλβανια ετοιμαζει επιθεση με μολοτοφ και βιβλια ενος εβραιου, του Πιοτρ(Πατερας των Ισλαμιστων) Κροποτκιν. Θελουν να φερουν πισω στη ζωη τον Μεγα ΜΟυσουλμανο και γιο του Αλλαχ Χοτζα και να διοίκησει την Χαλκιδικη απο ενα μεγάλο τζαμι που θα φτιάξει στο πολυγυρο. Φυσικα ο ενορχηστρωτης του σχεδιου ταγιπ Ερντογαν(Αδερφος του Αλεξη τσιπρα) θελει να βαλει ρώσους που θα τους πληρωσει με μπιτκοιν(Κρυπτονοσμιματα τεχνολογια των τσιγγανων) για να δολοφονησουν τον Μητσοτακη. Προστατεψτε αδερφες κορες και παιδια και ανεβειτε στα βουνα να δειτε απο πιο πλανητη ερχονται οι διαφοροι εξωγηινοι (Ποσαδες) που θα ερθουν να τους υποστηριξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αδερφοι μου θα ηθελα να ακουσω γνωμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πήγαινε βρες εργασία κοπρίτη, που ακόμη σε ταϊζουν, και σκοτώνεις το χρόνο σου σε μία οθόνη μπρος, χλευάζοντας άλλους αντί εσένα.. αυτή είναι η γνώμη μας

      Διαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μην γίνεσαι ρατσιστής φίλε μου. Απ'ότι κατάλαβα, της φιλενάδας μας την αρέσει το παλούκωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ...ΟΤΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ !!!! ΘΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ..ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ...ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ...ΠΧ ΧΕΙΡΟΜΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ .... ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ .... ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ...ΟΠΛΑ ΚΤΛ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΠΑΚΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ..... ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟΣ ...ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ .... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να εντοπιστούν οι φωλιές τους, και να χτιπήσουμε πρώτοι. Εκείνοι έχουν σχέδιο και είναι από πόλεμο οπότε ήρθαν εκπαιδευμένοι. Θέλει σχέδιο. Κοιτάτε τα λιμάνια μας που είναι πουλημένα στους Τούρκους, και γέμισαν οι γειτονιές μας με πολλούς από αυτόύς. Έχουν τέμενους φιαγμένους στα υπόγεια. Εντωπίστε στην γειτονιά σας τα σημεία που συνκεντρώνονται... έρχονται με GPS και γραμμένες διευθύνσης. Μαρκαρισμένα πεζοδρόμια με κόκκινες στρογγιλές μπογιές. Έχω δεί σε πολλά σημεία τέτεια και έχουν και αριθμούς. Περίεργο.

      Διαγραφή
    2. Φίλε ανώνυμε SANRISEZERO, καλά τα λες και οι προτάσεις σου...τέλειες! Εσύ όμως είσαι έτοιμος να ηγηθείς των πολιτών για μια στρατηγική οργάνωση ή από την άνεση του καναπές σου μας συμβουλεύεις τι πρέπει να κάνουμε;

      Διαγραφή
  27. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.... ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.... ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΝΕΖΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ - ΜΙΑ ΠΙΝΕΖΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ : ΟΣΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ Efi Bitha ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΕΚΛΑΝΙΟ... ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΥ...

      Διαγραφή
    2. Έφη, καλό θα ήταν να έχουμε και τον νουν μας. Τα γεγονότα δείχνουν πως οι εχθροί της πατρίδας μας είναι εκτός και εντός των τειχών και καραδοκούν για την κατάλληλη ευκαιρία! Βλέπεις έχουμε και ανόητους πολιτικούς που πιστεύουν στις ψεύτικες υποσχέσεις! Επίσης έχουμε και κουτοχαρχαλέδες Έλληνες υπηκόους που πιστεύουν τους ανόητους πολιτικούς μας! Καλό θα είναι να επαγρυπνούμε!

      Διαγραφή
  28. Καλό και πολύ πρακτικό! Όλες οι ηλικίες από 16 και άνω, αρσενικοί και θηλυκές. Καθημερινή εκπαίδευση για την χρήση των όπλων από ειδικούς (στρατιωτικούς) Το να υπερασπίζεσαι τον εαυτόν σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν είναι έγκλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η συνεχής επαγρύπνηση στο περιβάλουν σου είναι αναγκαία στις περίεργες ημέρες που ζούμε! Ο εχθρός εκμεταλεύεται την χαλαρότητα μας και διεισδύει σε επίκαιρα σημεία ώστε να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει. Πληρώνονται για να σκοτώνουν! Αυτή είναι η αποστολή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η συνεχής επαγρύπνηση στο περιβάλουν σου είναι αναγκαία στις περίεργες ημέρες που ζούμε! Ο εχθρός εκμεταλεύεται την χαλαρότητα μας και διεισδύει σε επίκαιρα σημεία ώστε να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει. Πληρώνονται για να σκοτώνουν! Αυτή είναι η αποστολή τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή